Львівська Торгово-промислова палата запрошує підприємства, зацікавлені в освоєнні нових ринків, на семінар "Оцінка готовності продукції с/г підприємств та продуктів харчування до експорту", що проводиться за підтримки та співфінансування Німецько-українського партнерського проекту у сфері економіки.
Семінар відбудеться 24 березня 2016 року у приміщенні Львівської Торгово-промислової палати. Початок реєстрації о 09:30
Програма тренінгу: 10:00- 11:40 Загальні вимоги з ввезення товарів харчових груп. Квоти. Визначення походження товару згідно з Протоколом 1 Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Зміни з 01.01.2016 у процедурах визначення походження товарів. Гігієна та безпека харчової продукції. Схема аналітики вимог ринку ЄС. Принципів регулювання ринку та ввезення товарів. 11:40- 12:00 Перерва (кава) 12:00- 13:30 Хімічна і біологічна безпека товарів. Забруднювачі, харчові добавки, ароматизатори, ензими і поліпшувачі. Вимоги до матеріалів, що контактують з продуктами харчування. Мікробіологічні вимоги. Online-бази ЄС для вивчення. 13:30- 14:30 Обід 14:30- 16:00 Ринкові стандарти і спеціалізоване законодавство по різних групах товарів. Маркування харчової продукції. Алергени. Глютен. Заяви про поживні властивості продукту та здоров'я - аналіз заяв за допомогою Online-бази ЄС.
Вартість участі складає 660,00 грн., включає багато важливої та корисної інформації, практичні вправи по роботі з чек-листами щодо оцінки продукції, набір роздаткових матеріалів, каво-перерву та обід. Кількість місць обмежена. Для участі необхідно заповнити та надіслати заявку: Заявка Програма Контактна особа: Людмила Горбачова тел./факс: +38 032 295 01 25 e-mail: