Громадська організація “Ресторанна гільдія” разом з компанією «ПРОФІ КЛАБ» проводять практикуми для представників ресторанного бізнесу “Система HACCP для HoReCa”. Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 16.01.2020 № 771/97-ВР набули чинності норми, що передбачають запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для підприємств, які здійснюють діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є неперероблені інгредієнти тваринного походження. У З огляду на зазначене, запрошуємо представників ресторанного бізнесу Тернопільщини на семінар на тему: “Система HACCP для HoReCa”, який відбудеться 22 липня 2020 року у місті Тернополі.
Он лайн реєстрація: https://docs.google.com/forms/u/4/d/e/1FAIpQLSdoMDYNcDJimhCrA2P53UcrzaE-zebGcZMylMxQ8kuNr16ygg/viewform
ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ передбачає розгляд наступних питань:
1-ий блок:
— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP
— Актуальне законодавство України щодо HACCP та повноваження ДПСС
— Відповідальність за порушення норм НАССР
— Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж щодо проходження перевірок
— Застосування HACCP у всіх етапах ресторанного господарства.
2-ий блок:
— Розробка та етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
— Причини зниження ефективності системи HACCP
— Відповіді на запитання учасників
Програма доповнена блоком «Робота ресторану в умовах пандемії»
Додаткова інформація
— Кількість учасників: на період карантину кількість знижена згідно рекомендацій МОЗ
— Можливість готівкового/безготівкового розрахунку
— Передоплата 30%, решта суми - в день практикума
— тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
— роздавальні (друковані) матеріали для кожного учасника: шаблон пакет документів для розробки і впровадження системи ХАССП
— електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
— іменний сертифікат для кожного учасника
Вартість участі - 1800грн. (при реєстрації 3-х і більше осіб знижка 10%)
Контактна особа: Михайлов Богдан, 097-337-95-78